Nyomtass Te is

Nyomtass te is! – egy ingyenes A4-es lap, szemben a több milliárdos propagandagépezettel 

A Nyomtass te is! újság egy bejegyzett, pártoktól független hetilap, melynek tartalma ingyenesen letölthető, majd egy A4-es lap két oldalára nyomtatható. Újságunk 2017 nyara óta folyamatosan működik, jelenleg a 229. lapszámnál tart. Lapunk egy heti lapszemle olyan hírekből, amelyeket el akarnak hallgatni az emberek, különösen a vidéki kistelepüléseken élők elől. Egyszerű nyelvezettel beszélünk azokról a témákról, amik érdekelhetik, érinthetik a vidéken élőket.

Célunk, ezzel az egyszerű eszközzel megtörni a kormányzati médiafölényt úgy, hogy a 2022-es választásokig legalább ezer faluba jusson el heti rendszerességgel újságunk, ami kétmillió ember tájékoztatását jelentené. Ehhez 3500 aktív emberre lenne szükségünk. Meg lehet csinálni, a 2018-as választások előtt volt, amikor a félmilliós heti példányszámot is elértük, de ezt természetesen nem tudtuk tartósan fenntartani, mivel szerkesztőségünk főként mikroadományokból, egyetlen főállású alkalmazottunk sincsen.

Kiemelt célterületeink a „billegő” körzetek 2000 és 5000 fő közötti lélekszámú települései.

A Nyomtass te is! hosszú ideje tartó független státusza lehetővé teszi, hogy pártsemlegesen tájékoztasson, így a pártok is partnerként tekintenek ránk.

A következő választás egyik ellenzéki tartaléka a kistelepüléseken található, kérjük csatlakozzatok hozzánk saját eszközeitekkel! Segítsetek a nyomtatással, vegyetek részt a terjesztésben, vagy támogassátok anyagilag munkánkat!

Csak együtt sikerülhet!

weboldal: https://www.nyomtassteis.hu/

facebook: https://www.facebook.com/nyomtassteis

IG: nyomtassteis

Hogyan dolgozunk? https://youtu.be/EFZT0kIK1u0

Hogyan indulj el a Nyomtass te is! mozgalom felé? https://youtu.be/F1pvheT48nk

Anyagi támogatás: https://www.nyomtassteis.hu/anyagi-tamogatas/